Markedsbyrå for vekstdrømmere

Kommunikasjon er mer enn bare rett skriving

Et markedsbyrå spesialisert for snedige ord og finurlige internettgreier som SEO, webutvikling og alt du ikke kan, eller rekker selv.  

kommunikasjon-illustrasjon-blue

Føler du at du savner noen

kunder?

Du føler at bedriften din fortjener mer, samtidig har du ikke tid eller kompetanse til å drive med slike nettgreier.
Da er det flaks at akkurat du, fant akkurat oss… 

Egentlig er det ikke flaks, vi har ventet på deg

marketing-icon

Ikke bare en drøm: 

Din nettside KAN BLI din aller beste SELGER.

30%  vekst eller kanskje 120%. Hva med kontinuerlig vekst?

En plan som virker, for de som vil litt mer (Ja, det er du)

Når det kommer til markedsføring, er vi mer opptatt av vekst, enn det du er. Overlat dette til oss, så kan du sysle med noe annet

For oss er dette en helhet, fra kundens aller første observasjon av din merkevare, til kjennskap og handel, skal vi lose alle et par hakk lenger inn i kundereisen

SEO prosess som gir resultater
Vår SEO prosess

Styrken i helheten

Totalkontroll på hele kundereisen

For best resultat, må alt henge sammen. Nettsiden må yte, annonsene må treffe og noen må ha kontroll i hvert ledd

rod-trad

En rød tråd

Man må ha kontroll på hele kundereisen. Da får du også best resultat. Fordi en endring her, påvirker et utfall der.

Vi er derfor en totalleverandør.

1. Vi lager nettsider som øker salget, er enkle å vedlikeholde og som har topp ytelse. Om færre enn 3 av 100 besøkende utfører ønsket handling, så er siden din for dårlig.

2. Nettsider bør være synlige i Google, det kan vi alt om. Det er stor sannsynlighet at du fant oss via Google, og det er ikke tilfeldig. Din nettside vil tiltrekke flere besøkende.

3. Gode nettsider som yter godt, øker sjansen for lønnsomhet fra digitale kampanjer. Hei, de blir til og med billigere. Når du har en nettside som selger til flere, går sum pr salg ned.

En forutsigbar prismodell uten bindingstid

Vårt mål er at du skal bli, fordi du er fornøyd, derfor har vi ingen bindingstid. 

Du er trolig blant de 90% som passer inn i en av våre prispakker. Tilhører du de 10% som trenger mer – så fikser vi det også. Våre priser er ute i det åpne, slik at du både skal få riktig forventing og ingen overraskelser.  (Konkurrenter må gjerne kopiere og underby, de kan fortsatt ikke klone oss)

5/5

Fantastisk service fra Frode. Kunnskapsrik og utrolig hyggelig. Hele tiden villig til å hjelpe og strekker seg enda litt lenger for å yte mer enn bare normal service. Supre råd hele veien.
– Kenneth Mortensen

5/5

Frode har vært med på å øke nettstedets Google-rangering og SEO. Han har sjenerøst sagt ja til å hjelpe meg eksternt ettersom jeg har utviklet virksomheten min og nettstedet med begrenset personlig kunnskap og erfaring med søkemotoroptimalisering, hvor rangeringen min ble dårlig.

Med ukentlige rapporter og nesten daglige oppdateringer og veiledning om forbedringer og svake punkter har vi sett veldig spennende og lovende vekst. Jeg er veldig takknemlig for servicen og hjelpen som Frode har gitt meg og min lille bedrift, og jeg setter stor pris på hans kunnskap og ekspertise som er bygget på et erfaringsgrunnlag.
– Doane Linde

For deg som foretrekker å lese mer:

kundereisen digitaltlandskap

Bli med på en kundereise

Dagens kundereiser er kaos, det er ingen rett linje, men krusseduller og veikryss. Kundene har all verdens informasjon tilgjengelig i lomma – og som en

Google oppdateringer

Oppdatering i Google Analytics

Google har varslet at de begynner overføringen fra gammel til ny Google Analytics. Det betyr at endringen for deg, kan skje når som helst fra

Illustrasjon av graf som viser organisk vekst.

Hva er organisk synlighet?

Organisk synlighet er målt i trafikk som din nettside mottar, gratis fra søkemotorer som Google og Bing. Organisk trafikk er den strømmen av besøkende som