Digital Markedsføring i Molde header

Digital Markedsføring i Molde

Næringslivet i Molde, samt i Møre og Romsdal er ganske aktivt. Vi er eksportfylke nummer 1. Vi har aktive næringsforeninger og et nytt sentrum som tiltrekker stadig flere mennesker. Hvordan skal du lykkes med digital markedsføring i Molde? 

Lokal ekspertise i Digital Markedsføring

EKH Grafisk, med kontor på Årø har 2 ansatte ved kontoret i Molde med sertifiseringer i Google Søk. 

 
Vi har også 6 grafiske designere, som kan bistå med å utforme bilder og grafiske elementer. Samt både digitalprint og Offsettrykk om du vil trykke opp lite eller større opplag av noe. 
 
 

Vi gjør deg synlig i Molde

Innhold, videoer, aktivitet i sosiale medier. Det å lage godt innhold både for lesere og med tanke på søkeresultat i Google er viktig. Den digitale markedsføringen er ikke bare annonser. 

Videoen over er laget av vår samarbeidspartner Andreas Winther. Her laget vi en lengre film og mange små snutter som vi kan spre om oss.

Digital markedsføring må være dynamisk, stadig i endring, man må måle – før man vet om det har konkurrentene tatt posisjoner hvor du er vant til å være synlig. I Molde finner du kompetansen – på Årø.

Ønsker du å bedre din nettside? Vår lokale SEO-ekspert kan bistå med Lokal SEO i Molde. 

EKH - Digital markedsføring i Molde

EKH Grafisk AS i Molde – Selskapet med en historie tilbake til 1898. Lokalt er vi mest kjent som et trykkeri. 

Med godt over 100 leverte nettsider, dyktige designere og tekstforfattere så leverer EKH «alt innen markedsføring» – fra google annonsering, digital markedsføring, trykksaker, profilmanualer, logoer m.m –

Vi er et markedsføringsbyrå i Molde og har også eget kontor med webutvikler og grafikere i Kristiansund.

Se alt vi gjør (Referanser)

Vil du bli god på Digital Markedsføring i Molde?

Det er ganske høy kompetanse på digital markedsføring i Molde, EKH Grafisk er et reklamebyrå med kontor i Molde og Kristiansund. 

Vi har 15 ansatte og har eget trykkeri. Det gjør at vi kan være en totalleverandør innenfor markedsføring for deg. En markedspartner som gjør alt.

Våre priser

Om du vil prøve digital markedsføring i Molde, så er våre priser tilgjengelig her. 

Sterk kompetanse på Digital Markedsføring i Molde

Det er flere byråer i Molde som er gode på digital markedsføring. Det er ingen grunn til å bruke penger på dyre byrå fra hovedstaden.

Molde næringsforum arrangerte et frokostmøte 11.6.2020 hvor undertegnede og flere andre byråer presenterte forskjellige temaer innen digital markedsføring.

At det uten tvil finnes sterk lokal kompetanse er viktig å merke seg. Det er stor handelslekkasje på dette området til hovedstadsbyråene – og det kan være mange som ikke vet at miljøet i Molde har den samme kompetansen.

Trenger du råd til å bli synlig på nett, så er det bare å ta kontakt.

 

Frode Heimen

Frode Heimen

Daglig leder, EKH Grafisk AS.
Søkemotorekspert med 20 år+ erfaring.
Tlf: 91 90 59 78
frode@ekh.no

Ofte Stilte Spørsmål

Hva må vi regne med av kostnader?

Vi anbefaler at du setter av et minimumsbudsjett på 5000,- pr måned. Vi har en oppstartkostnad på NOK 2900,- for å sette igang en kampanje og 750,- pr måned for å følge opp og forbedre.

Hva kan jeg forvente av resultat?

Du kan forvente mellom 500 - 1500 besøkende til din nettside pr 5000,-. Dette er litt avhengig av konkurransen fra andre annonsører og hvilken bransje du hører til. Normalt vil ca 5 % bli kunde. Det er for mange betydelig bedre enn en avisannonse.

Det ser ikke ut som det er lønnsomt for meg?

Rimelige produkter og lave marginer kan føre til at det isolert sett ikke er lønnsomt i kroneverdi. Men flere vil få kjennskap til din bedrift. Det kan også være at du har produkter som man kan annonsere på andre måter. Uansett hvilken utfordring du har, så kan vi bistå med å løse det for deg. Man kan også sette annonser som handler om visninger og merkevarebygging, eller kun betale for produkter som selges. Spør oss.

Kan jeg kjøre en kortsiktig kampanje?

Ja, for generell annonsering anbefaler vi at man kjører en plan over et år i gangen. Men om du har kampanjer som er tidsbegrenset, kan vi sette opp dette. For eksempel en måned før jul. Da er det ingen vedlikeholdsavgift, kun oppstartkostnad.

Kan vi bytte kanal?

Ja, det vil vi også foreslå, ved behov. For enkelte vil det være best med en facebook-annonse, for noen passer det bedre på LinkedIn eller andre kanaler. Vi vil si ifra om vi føler du ønsker å annonsere på feil sted, eller om vi tror du får bedre resultater andre steder.

Kan dere lage grafiske elementer?

Ja, vi har grafikere, tekstforfattere og erfarne ansatte som kan bistå med hele prosessen.

Snakk med oss

Vil du nå kunder i Molde?
Start her, så tar vi en prat.

Personvernet ditt ivaretas i tråd med personvernerklæringen.