Personvernerklæring

Personvern­erklæring

Ditt personvern er viktig for oss, om du er besøkende på våre nettsider eller en av våre fantastiske kunder/klienter skal du vite med sikkerhet at vi tar godt vare på dine personlige data. Denne siden forteller deg litt mer om hva vi gjør og hvorfor vi gjør det.

Hva er vi?

 SEOpp.no er en personlig nettside for SEO-konsulenten, Frode Heimen heretter omtalt som tilbyder. Eventuelle tjenester som bestilles fra denne siden vil bli levert av Frode Heimen sin arbeidsgiver.

Hvilke data samler vi inn?

Når du surfer rundt på våre nettsider:

 • Vi ser hvilke av våre sider du er på og har vært på og når.
  • Hvor i verden du befinner deg (Lokasjon)
  • Din IP-Adresse
  • Om du er på mobil eller PC
  • Ditt operativsystem
  • Din nettleser
 • Har du hilst på oss via chatten, så vet vi hvem du er
  • Neste gang ser vi at det er du – eller i det minste navnet du oppga.

Vi bruker Google Analytics for å analysere netttrafikken på vår side. Det hjelper oss til å lage bedre sider og innhold. Analyseverktøyet kan også vise oss om kampanjer vi kjører er en suksess eller fiasko. Vi har et chatsystem fra tawk.to – det synes vi er helt genialt. Her ser vi live hvem som er hvor på våre sider og vi kan lett kunne hjelpe til med å svare på spørsmål.

Ingenting av disse dataene samles systematisk inn av oss, men benyttes i forbindelse med Google Analytics, Tawk.to chat og facebook annonsering. Vi trenger ikke dataene, men systemene vi benytter trenger de for å kunne fungere.

Når du velger å bestille eller bli kunde:

Da har vi selvsagt en større interesse av å samle inn data, slik at vi kan betjene vårt kundeforhold på best mulig måte. Vi får da data via våre kontaktskjema eller via bestillingskjema enten online eller via andre egnede kanaler.

 • Hvor du jobber (Firmanavn)
 • Hva du jobber som (Stilling)
 • Hvem du er
  • Fornavn, mellomnavn og etternavn
  • Din epostadresse
  • Dine telefonnummer
 • Vi loggfører alle henvendelser, også herunder interesser og aktiviteter hvor vi har møtt deg, eller kan møte deg. Vi loggfører aldri sensitive persondata om helse, politisk tilhørighet, legning m.m.
 • Kjøper du noe vil du bli «merket» med vår facebook-pixel.
 • Vi henter også inn offentlige data om din bedrift, det er ikke persondata, men da vet du det også.

Dette er data vi lagrer i vårt CRM-verktøy – selvsagt for å kunne betjene deg som kunde og så lenge dere er kunder hos oss. Facebook-pixel benyttes i forbindelse med å måle suksess fra facebook-annonser. Facebook vet nok hvem du er, men fra vår side lagrer ikke noe data der, annet enn at vi ser i kampanjeanalysen at vi har solgt for x sum basert på x visninger av annonsen.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

All informasjon som registreres hos oss er primært regulert av avtaleforhold mellom tilbyder og kunden. Du kan bli registrert inn i våre systemer som resultat av at du har tatt kontakt med oss. tilbyder forventer at enhver kunde har innhentet samtykke fra sine ansatte til å registrere seg i tjenestene vi leverer.

Innsamling av data via skjema/Chat på nettsiden

Ved å bruke skjema på denne nettsiden vil vi motta en epost med ditt navn, telefonnummer og epostadresse. Dette vil vi lagre i vårt interne CRM system for å kunne behandle din henvendelse.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

Personopplysninger relatert til fakturering lagres isolert i egen datatabell og skal sikres i 5 år i tråd med regnskapsloven.
Brukere som er knyttet til aktive saker kan ikke slettes. Brukere kan benytte pseudonym eller overskrives med tom data. Databasestrukturen gjør at vi må opprettholde struktur som gjør komplett sletting umulig. Database ID-er vil opprettholdes, men alt av persondata kan endres/nullstilles.

Tilbyder vil beholde kundehistorikk på bedriftsnivå og kontaktpersoner så lenge selskapet eksisterer for å spore historikk og kontaktinformasjon for intern bruk.

Hvordan sikres opplysningene?

Detaljer om sikkerhet opplyses ikke offentlig. Tilbyder  har fokus på sikkerhet og vil til enhver tid utbedre sikkerhet og forbedre oss i tråd med teknologisk utvikling eller etter krav fra våre kunder.

Å hindre innbrudd i data er umulig i en verden hvor hackere har bedre kunnskap enn sikkerhetsselskapene. Det er hele tiden et kappløp. Vårt mål er å sikre data etter kjente sikkerhetsprinsipper og kryptere passord på en måte som gjør data ubrukelig ved slike brudd. Alle data i våre egne systemer er lagret i Norge.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med behandlingsansvarlig: Frode Heimen – webmaster@aktivnett.no – Tlf 91 90 59 78

Hvem er behandlingsansvarlig?

Behandlingsansvarlig for personopplysninger hos tilbyder er Frode Hemen. Behandlingsansvarlig er ansvarlig for at selskapet følger enhver tids gjeldende regelverk i personvernloven. Formålet med innsamling av personopplysninger settes til enhver tid av tilbyder. Dette gjelder også for data samlet inn via seopp.no

Deler vi data med tredjeparter?

Seopp.no er en privat drevet tjeneste. Tilbyder vil ikke utlevere opplysninger til tredjeparter direkte eller selge data videre. Men vi har partnere som er avhengig av integrasjon og informasjonsutveksling for at forretningssystemene  skal fungere. Herunder mobilnummer, epostadresser, navn og adresser må påregnes å være en del av denne informasjonen.
Som du leste under hva vi samler inn, så lagres noe data hos Google Analytics og tawk.to. Det er først når du velger å bli kunde at vi må dele data litt mer systematisk for at integrasjoner og løsningen skal fungere slik du ønsker.

Alle opplysninger som deles på denne siden, deles automatisk med Frode Heimens faste samarbeidspartner Adseo AS

Hva er formålet?

Formålet med dataene er å ivareta et kundeforhold mellom tilbyder og deg/ditt firma. For å sikre kommunikasjon, fakturering og oppfølging med relevant informasjon, spørreundersøkelser og nyheter fra oss. 

Informasjonsplikt

Ved brudd av data vil vi opplyse våre kunder om omfanget og hvilke tiltak vi gjør for å hindre at det skjer igjen. Vi forbeholder oss retten til å informere alle sluttkunder av våre kunder ved alvorlige situasjoner hvor deres data er involvert.
Personvernerklæringen vil kunne endres etter hvert som tilbyder har behov i forbindelse med utvikling av nye tjenester. Våre kunder vil opplyses om endringer.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer fortløpende for å være i tråd med enhver gjeldende lovgivning.

Vi leverer primært SEO tjenester og markedsføringstjenester. 

Vi tar personvernet på alvor

Likevel, er det noen som leser denne siden? Tenk om man kunne flytte personverninnstillinger fra nettsiden over i nettleseren, da hadde du sluppet mange "ok"-klikk hvor mang godkjenner lange tekster, ingen leser. Vi liker å tenke smart, dumt ingen spurte oss. :)