Hva koster SEO?

Her er prisen du har ventet på

Vi har en fast forutsigbar pris. Slik at det er enkelt å forholde seg til. 

d1bd4ced-9c4d-47f8-8132-8bbae9367a72
WordPress-logotype-alternative-p4xu0cca5m1g1t296fv6vxe9xlqxdc2xkylazl4vge
Elementor
woocommerce

Dette får du

FASTPRIS

Kroner 15.000,- pr måned

Prisen er eks. mva.

Hvorfor denne prisen?

Prising av SEO og webmastertjenester kan være en kompleks øvelse. Samtidig er det ingen behov for å detaljestimere. Jeg bruker min tid, og du får en effektiv  kompetent og selvgående webmaster med SEO ekspertise, som skaper resultater. 

For den prisen har vi satt en tid som matcher med flytsoner, pauser og ditt behov.

Her er du garantert erfaring. 
Om du skulle ansatt denne kompetansen i ca 10 % stilling ville det kostet ca 15000,- pr måned. 

Dette er  også det siste punktet i vår kundematch. En match laget for optimale resultater basert på lang erfaring.
Vi ønsker å samarbeid med kunder som ligger i dette sjiktet, for å forenkle administrasjon og bruke mest mulig tid på produksjon. 

Bærekraftig personelldrift. I tillegg har dette en stor fordel for evt vekst hos SEOpp, hvor minimum og maximum antall kunder går hånd i hanske med antall ansatte på en bærekraftig måte. 1 ansatt med max antall kunder = 2 ansatte med minimum antall kunder. 

Alt er planlagt for å skape en god balanse sammen med kunder vi vet vi kan lage gode resultater for. 

Vår erfaring tilsier at dette er et godt minimum behov en bedrift har for god SEO, samtidig er det svært mange som ikke behøver mer. 

Har du derimot større behov så kan vi doble og triple. 

Ofte stilte spørsmål

Hva er timeprisen?

Vi operer ikke med timer og timepriser. Vi matcher behov og verdi. Noen ganger er det mye å gjøre, og timeprisen blir lav. Noen ganger er vi ekstra effektive, og timeprisen blir høy.  Normalt over tid utgjør oppdraget mellom 8-14 timer pr måned.  

Hva brukes tiden til?

Alle oppdrag er forskjellige. Noen krever mye rydding, noen krever nytt innhold.

Noen fokuserer lokalt (Lokal SEO) mens andre fokuserer nasjonalt eller internasjonalt. 

I noen tilfeller må nettsiden bygges på nytt. Vi har kompetansen til å vite den beste løsningen for din nettside. 

Er det noe dere ikke gjør?

SEO er en bransje hvor tjuvtriks kan fungere. Vi bruker ikke slike triks. Her er alt 100% i tråd med retningslinjer og best practice. 
Vi utfører ikke grafisk design og produksjon. Men vet hvem som er dyktig. 
Lenkebygging er utdødd som taktikk. Derfor bruker vi ikke tid på det. Alternativet til lenkebygging i dag er ren PR-strategi. Det gjør vi heller ikke.  

Hjelper dere med Google Ads?

Vi kan bistå med både oppsett,  optimalisering og gjennomføring av Google Ads. Samt etablere sporing m.m. Men har du svært store budsjetter på Google Ads, at det tar tiden helt bort fra SEO, så kan det være lurt å outsource dette til en 3.part. Da har vi kompetanse til å være kontaktperson mellom deg og et evt byrå

Kan dere skape innhold til Sosiale medier?

Nei, dette henger ofte tett sammen med grafisk produksjon. Selv om vi kan, så er dette utenfor området vi spesialiserer oss i. I dag er mange SOME eksperter også spesialister på en eller to kanaler. Vi har nok med å holde oss oppdatert på SEO og Google Ads. 

Er dere SEO konsulenter eller nettsideansvarlig?

Jeg er en webmaster, som har lidenskapelig interesse for SEO og ikke minst all psykologien rundt det å selge på nett. Vi kan være din nettside-ansvarlige og du kan være trygg på at det jobbes hardt for å skape vekst. 

Mitt budsjett er lavere/høyere

Jeg jobber ekstremt effektivt, og har lang erfaring. Jeg søker en helt spesiell type kunde. Du har eller ønsker å ha samme teknologipreferanse. Og innenfor denne spesialiseringen vil 80% få et matchende budsjett på den prisen vi har lagt oss på. Enkelt og greit. 
Om du synes det er dyrt, så er det trolig resultatene du ofrer, og vi er feil match. Tror du at du har større behov? Da kan jeg også bistå som prosjektleder og finne riktig partnerbyrå for deg. Jeg vet hvem som er god, også på svært store prosjekter.  Er du feil kunde for meg, så får du svar på det allerede i den gratis analysen. 

Kan du garantere resultater?

Jeg tar ikke oppdrag, hvor jeg tror ROI er for lav. Det er likevel umulig å garantere noen resultater. Jeg kan garantere bedre ytelse, færre feil og er sikrere nettside.  Samt at du vil få utført det som trengs for å ha et fundament for å lykkes. 
Noen opplever vill vekst, andre går mer «slow and steady» 
Jeg kommer til å spørre om ordreverdiene dine, om fortjeneste og omsetning.  

Når kan du starte?

Alle kunder roterer over en periode på 30 dager. Så lenge vi har plass til nye kunder vil oppstart skje innen 30 dager. 
Vi informerer om det er fullbooket, og da kan det være ventetid som avventer utløp av avtaleperiode. 

Vi har begrenset plass for kunder og varsler fullbooking klart og tydelig i toppen av nettsiden. 

Jeg trenger en ny nettside

Vi kan starte perioden med å lage en ny nettside. Da jobber vi ut fra å lansere raskt, en minimal variant, for å utvide for hver måned. Eller vi kan være prosjektleder, om du har større planer.  Evt Grafisk Designer kommer utenom, om det skulle være behov for det.