Lokal SEO i Kristiansund

Lokal Søkemotoroptimalisering i Kristiansund

Lokal synlighet er viktig, ikke bare for å nå folket i Kristiansund, men fordi det bor 61 565 mennesker i de nærliggende kommunene som utgjør Nordmøre. Det er ca 14000 bedrifter og et variert og spennende næringsliv. Å handle lokalt er en trend som gjør synligheten din desto viktigere.

Hva er Lokal SEO?

Lokal SEO handler om å øke din nettsides synlighet for mennesker i ditt geografiske nærområde, som søker etter dine tjenester. 

Lokale merkevarer står sterkt

Hele 46 % av søkene hos Google leter etter lokale varer og tjenester. (SEO Expert Brand) – Det er trolig mer å hente også for deg.

Lokalt søk - illustrasjon fra Google
Her er et eksempel - lokal SEO bruker gjerne geografiske benevnelser i sine søk.

Vi har kontor i Kristiansund

EKH Grafisk AS har kontor i Dalegata 137, ved Sterkoder. Vi tilbyr alt innen markedsføring og kan gjøre deg mer synlig i Kristiansund.

Gode nettsider er også viktig

Gode nettsider er også viktig. Om man ønsker å lykkes med lokal SEO så er det viktig å ha en nettside som selger også. Vi vet hvordan du kan bli synlig på nett og vi er gode på søkemotoroptimalisering. 

Nå fikk du flere lenker å lese videre på over her – til slutt kan du jo se mer om våre SEO-tjenester her. Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet – så hører du fra oss.

Digital Markedsføring

Nye nettsider

SEO

Vi kan også hjelpe deg til å nå kunder i Ålesund.

Bli sett i Kristiansund

Vi har kontor hos Dale Industripark,
Dalegata 137

Personvernet ditt ivaretas i tråd med personvernerklæringen.