Lokal SEO i Molde

Søkemotoroptimalisering og synlighet i Molde - bilde av torget, tatt fra rådhustaket

TEMA:  Lokal synlighet i Molde

Søkemotoroptimalisering (SEO) / Molde – Det er 6365 bedrifter i Molde Kommune. Det er 60 525 mennesker i Romsdal. Å handle lokalt er mer i vinden enn noen gang. Er du synlig nok for kundene  i Molde?

Dette går vi igjennom

Søkemotoroptimalisering i Molde

For å bli synlig i ditt nærområde så er det noen ting du kan gjøre selv. Blant annet kan du registrere bedriften din på «Google Min Bedrift» – Her kan du legge til åpningstider, adresse, bilder, artikler m.m. – på den måten har du tatt ditt første steg mot en bedre lokal synlighet.

Om du trenger hjelp, så er det ingen med samme kompetanse om søkemotoroptimalisering i Molde.

5/5

Fantastisk service

Fantastisk service fra Frode. Kunnskapsrik og utrolig hyggelig. Hele tiden villig til å hjelpe og strekker seg enda litt lenger for å yte mer enn bare normal service. Supre råd hele veien.

Kenneth Mortensen, kmyoga.no

Lokal SEO fungerer best med...

Før du vurderer bedre synlighet, bør du starte med nettsiden. Får du kunder via nettsiden i dag? Hvor mange % av dine besøkende kjøper noe? Det første man trenger er en nettside som selger – slik at du ikke kaster bort penger på markedsføring.

Vi tilbyr alt du trenger av digitalte tjenester:

Kontor i Molde

Jeg holder til i Molde og jobber fra mitt hjemmekontor på Kviltorp. Her finner du Norges fremste kompetanse på søkemotoroptimalisering og, også på lokal seo.

Digital synlighet på nett er viktig

Det er lett å ha store ambisjoner på dine vegne – derfor skal vi være best på lokal søkemotoroptimalisering, og digital markedsføring i Molde.

Lokal SEO eksempel søkeord
Her ser man hva Google tipper at du vil søke etter.

På bildet over vises et eksempel på lokalt søk – og når noen søker etter noe sånt, så er de på jakt etter de tjenestene du tilbyr i Molde og omeng.

Du kan også lese om lokal SEO i Kristiansund.

Lokalkjent SEO-ekspert fra Molde.

Frode Heimen

Om du trenger en lokal SEO-konsulent, så er Frode Heimen, utdannet webmaster i 1999, og har jobbet med søkemotoroptimalisering siden søkemotorene het Lycos, Excite, Ask Jeeves og Altavista.

Frode er født ved Molde Sykehus, vokst opp på Hustad i Hustadvika kommune. MFK-fan, bred erfaring fra næringslivet, erfaring både som gründer og daglig leder i etablerte selskap. I dag bor Frode på Kviltorp i Molde, sammen med sin familie.

Ønsker du å nå lokalt næringsliv i Møre og Romsdal – så er det en fordel å være lokalkjent.

Best på søkemotoroptimalisering i Molde.

Det å nå ut til kundene er viktig. Vår oppgave er å jobbe for at du skal komme til topps i søkemotorene.

Vår metode består av analyser, oppfølging og jevne forbedringer over tid. Det gjør at du vil ta et steg nærmere toppen i det organiske søket raskt.

Les mer om våre SEO tjenester her.

 

Vil du bli best på søkemotoroptimalisering i Molde?
Da ringer du 91 90 59 78

 

Ditt lokale fortrinn i Molde og Romsdal

Det er foreløpig lite oppmerksomhet overfor søkemotoroptimalisering i Molde, blant lederne i vårt distrikt. Dette gjelder forsåvidt for hele fylket.

Dette gir deg et fortrinn kun ved å være tidlig ute.

Vi som jobber med SEO til daglig ser potensialet i vårt eget nærområde. Når vi analyserer så vet vi hvem som har fått hjelp, hvem som har flaks og hvem som er totalt fraværende der kundene leter.

Ved å styrke din lokale tilstedeværelse i Molde og omegn, så vil du også som en bieffekt, bli mer synlig nasjonalt også. Det er flere bedrifter i Molde, som selger varer lokalt, men som er etterspurt nasjonalt.

Lokal SEO gir deg flere kunder

Forsøk gjerne å let etter dine egne tjenester – om du gjerne skulle vært foran en konkurrent – så ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Tlf 91 90 59 78

 

Artikler om SEO

Google vises eksempel på lokal SEO og søkeresultat

Google oppdateringer

Googles siste store oppdatering rulles ut nå – Core Web Vitals. Er din nettside klar for endringene? Vi forklarer oppdateringen på «ikke-teknisk» språk.

Les mer »

Mer synlig i Molde?

Molde er vår hjemby og spesialitet. Om noen kan lokal SEO i Molde
– så er det oss.

Personvernet ditt ivaretas i tråd med personvernerklæringen.