Lokal SEO Molde header

Lokal SEO i Molde

Lokal SEO / Molde – Det er 6365 bedrifter i Molde Kommune. Det er 60 525 mennesker i Romsdal. Å handle lokalt er mer i vinden enn noen gang. Er du synlig nok for kundene  i Molde?

 

Søkemotoroptimalisering i Molde

Søkemotor- optimalisering i Molde

For å bli synlig i ditt nærområde så er det noen ting du kan gjøre selv. Blant annet kan du registrere bedriften din på «Google Min Bedrift» – Her kan du legge til åpningstider, adresse, bilder, artikler m.m. – på den måten har du tatt ditt første steg mot en bedre lokal synlighet.

Lokal SEO fungerer best med...

Før du vurderer bedre synlighet, bør du starte med nettsiden. Får du kunder via nettsiden i dag? Hvor mange % av dine besøkende kjøper noe? Det første man trenger er en nettside som selger – slik at du ikke kaster bort penger på markedsføring.

Vi tilbyr alt du trenger av digitalte tjenester:

Kontor på Årø

Vi har kontor på Årø, nær flyplassen i Molde. Altså ca 50 minutter unna Gardermoen. Her sitter våre eksperter på søkemotoroptimalisering og lokal seo.

En totalleverandør innen markedsføring

EKH Grafisk AS er en totalleverandør innen markedsføring med eget trykkeri i Molde. Vi leverer alt fra digitale tjenester, nettsider, trykksaker, markedsmateriell m.m.

Vi skal være best på lokal søkemotoroptimalisering, og digital markedsføring i Molde.

Lokal SEO eksempel søkeord
Her ser man hva Google tipper at du vil søke etter.

På bildet over vises et eksempel på lokalt søk – og når noen søker etter noe sånt, så er de på jakt etter de tjenestene du tilbyr i Molde og omeng.

Du kan også lese om lokal SEO i Kristiansund

Frode Heimen

Lokalkjent SEO-ekspert fra Molde.

Om du trenger en lokal SEO-konsulent, så er Frode Heimen, utdannet webmaster i 1999, og har jobbet med søkemotoroptimalisering siden søkemotorene het Lycos, Excite, Ask Jeeves og Altavista.

 

Frode er født ved Molde Sykehus, vokst opp på Hustad i Hustadvika kommune. MFK-fan, daglig leder ved EKH Grafisk AS, og gründer av Adventor CRM. I dag bor Frode på Kviltorp i Molde.

 

Ønsker du å nå lokalt næringsliv i Møre og Romsdal – så er det en fordel å være lokalkjent.

 

Best på søkemotoroptimalisering i Molde.

Mer synlig i Molde?

Molde er vår hjemby og spesialitet. Om noen kan lokal SEO i Molde
– så er det oss.

Personvernet ditt ivaretas i tråd med personvernerklæringen.