SEO for små og mellomstore bedrifter

Søkemotor­optimalisering er en essensiell del i all markedsføring. Her har vi samlet det meste du trenger å vite om SEO, som beslutningstager i din bedrift.

Hva er SEO?

a9280afb-3765-4395-b411-81e16f578126
Bli synlig i nærmiljøet

Lokal SEO er en metode som de aller fleste har nytte av.  Det handler om å bli synlig i dine viktige geografiske nedslagsfelt. 

SEO Artikler som gir deg innblikk

Alt innhold her er skrevet for deg som er beslutningstager i en bedrift, om du er daglig leder eller markedssjef. SEO er et komplekst tema, og mange skribenter skriver for å «lære opp» folk til å lykkes med SEO selv. Det har ikke alle tid til. SEO er en livstil. Alt du trenger å vite om SEO, for å ta bedre beslutninger, finner du her. 

Alle tekstene er skrevet av SEO Konsulenten Frode Heimen, med inspirasjon og støtte fra ChatGPT. Bildene er stort sett produsert av KI. 

To ansikter som illustrer ulike valg

The Good, The Bad and the Ugly i SEO-verden

Innenfor SEO møter du flere typer SEO’ere. To av de er egentlig «Good» og en er Ugly & Bad. Men det ble mer scwung over overskriften slik som dette. 
Bli kjent med rådgiveren, webmasteren og den som bærer den sorte hatten. 

Wow! Og alt til en forutsigbar pris - enkelt for deg.

Hva koster SEO? Det å prise et så variabelt fagfelt er en krevende øvelse. Vi har likevel kommet frem til en perfekt symbiose av kunder, tidsbruk og pris. Slik at alt skal være suverent enkelt for deg. 

43a94341-6f6a-419d-a738-5959e4690ad3

Video er viktig i SEO

Her går jeg igjennom SEO og Video over ca 4-5 minutter. Det skal ikke mye til.  «SEO handler om å skape flere kunder og mer salg» 

Start video