SEOpp logo
Søk
Hjem kjære hjem
Digital Markedsføring Molde Merker
Når du trenger å nå Moldensere og Mollinger med ditt budskap – bruk lokalkjente
folkeliv på Molde torg med ferge på romsdalsfjorden i bakgrunnen.

Vi sitter i Grandfjæra

3 av 15 hoder hos Adseo AS sitter i Grandfjæra med utsikt over fjorden. Her er det to SEO eksperter og en digital rådgiver som er spesialist på Instagram og Facebookads.

Digital Markedsføring i Molde

Molde by - utsikt

Digital Markedsføring Molde merker. Vi er lokale, vi kjenner deg, vi kjenner markedet i Rosenes by. 

Om du er på jakt etter et digitalt reklamebyrå i Molde, så har du kommet til helt riktig sted. At du fant nettopp denne siden er selvsagt ikke tilfeldig. 

I Molde og Møre og Romsdal for den del, har det i årevis vært stor lekkasje i vår bransje til markedsbyrå i Oslo. Mange ser på kompetansen der som god, kanskje bedre enn hva vi får til lokalt? 

I stedet for at kundene skal dra ut av fylket, så dro vi til Oslo og fikk samarbeid med landets beste hoder og drar kompetansen hit. 

Adseo AS vokser raskt og har som mål å omsette for ca 30 millioner i 2022. Med oss på laget har vi blant annet nestor i reklamebransjen, Knut Harlem som har vært med på å etablere selskapet Dinamo og er mannen bak “Det er deilig å være norsk i Danmark” – med ansatte og nære samarbeidspartnere så teller vi ca 18 kreative personer. 

Vår Google Ads ekspert er Ivar fra Kristiansand som er rekruttert fra Google og gründerne i selskapet kommer selv fra større markedskonsern – med en tanke om å være litt annerledes. 

Alle disse ønsker å stille sin brilliante kompetanse til rådighet for deg som vil lykkes med digital markedsføring i Molde. 

Det digitale teamet i Molde

Lillian Langset er digital rådgiver og spesialist i SoMe, utdannet journalist og har skrevet denne sidens desidert mest populære side. (Banneren over) 

Liste over våre mest populære sider
Det hjelper å ha en tekstforfatter på laget

SEO trainee/rådgiver Charlotte Kristiansen kom til oss med en fersk bachelor i markedsføringsledelse og studerer til mastergrad, mens hun jobber hos oss. Er i SEO-teamet sammen med Frode Heimen som ble utdannet webmaster i 1999 og har jobbet med store og små e-handelsprosjekter, vært gründer og har lang erfaring innen entreprenørskap, kundeservice og ledelse. 

Til å bistå våre kunder i Molde har vi med oss en spennende gjeng på hovedkontoret på Fornebu. Der har vi flere tekstforfattere, webutviklere, grafiske designere og ikke minst kreative hoder. 

Vil du jobbe med Digital Markedsføring i Molde?

Vi vokser og søker selger, webutvikler og grafisk designer. Om du er ellers god på digital markedsføring og vil ha kontor i Molde, så ta gjerne kontakt med frode@adseo.no

Vi sitter i moderne kontorlokaler i Grandfjæra Næringspark – vegg i vegg med den ny klatrehallen. 

SEO for ledere

SEO for ledere Alt du trenger for å ta en god beslutning rundt digital markedsføring og SEO spesielt Det SEO handler om Når noen søker

Søkemotoroptimalisering

Denne guiden er for deg som ønsker å forstå mer av søkemotor­optimalisering. Om du ønsker å kjøpe SEO tjenester, så er du på feil side.

Hva er god SEO?

I en verden i konstant forandring, hvor Google står i front for endringene som berører oss, er spørsmålet: “Hva er god SEO?” noe som alltid