SEOpp logo

SEO tjenester som skaper vekst

Hvem skal kundene dine, finne først?

Hundrevis leter etter dine varer og tjenester hver dag. Du vil at flere skal finne deg? 
Her er hjelpen du leter etter!

SEO art illustrasjon

BYGG DIN DIGITALE

motorveg

Når du har forstått at du trenger SEO hjelp, og du har funnet vegen hit – kan du være trygg på at vikan lose deg resten av vegen. Med årevis av erfaring, kan vi holdte tak i hele nettsiden. Sammen skaper vi den organiske veksten som du savner i dag.  

Du vil oppleve vekst.

graph-ikon

Se for deg: 

Mye mer TRAFIKK og flere NYE KUNDER.

30%  vekst eller kanskje 120%. Hva med kontinuerlig vekst?

En totalleverandør for kunder som vil ta en posisjon

Når det gjelder SEO så er vi mer opptatt av resultater enn det du er. Overlat jobben til oss, så kan du drive businessen.

Med over 20 års erfaring innen webutvikling, og kontinuerlig oppdatert SEO-kompetanse kan vi finjustere alt fra servere, kildekoder, tekst og bilder. Plan + Tid = Resultater

Vår SEO prosess
SEO prosess som gir resultater

Hva koster SEO?

På tide å snakke pris og verdi

Her får du en forutsigbar pris, uavhengig av prosjektets kompleksitet. Dermed kan du velge hvor mye du vil bruke på SEO – hver måned. Tiden vi får, brukes effektivt. 

Priser SEO

Vi Anbefaler at du planlegger for et løp på 12 måneder. Men du skal være 100% fornøyd, derfor er det ingen bindingstid. 

Oppstarten er tiden som brukes på å planlegge, sette opp analyser og klekke ut den raskeste vegen til digital suksess. Det er en engangskostnad. 

Pris pr måned dekker oppfølging, løpende analyser og forbedringer. Etter 8-12 måneder kan månedsprisen justeres ned. 
Prisene for SEO faktureres forskuddsvis. 

SEO15 ikon

SEO Liten

 • For mindre nettsider
 • Eller begrenset fokus
 • Maks 15 søkeord
 • Analyse
 • Forbedringer
 • Følger med på 3 konkurrenter
Kr 9 900,-
Kr 4990 pr måned.
SEO50 ikon

SEO Medium

 • For nettsider som har større potensial
 • Maks 50 søkeord
 • Analyse
 • Forbedringer
 • Følger med på 5 konkurrenter
Kr 18 900,-
Kr 8 990 pr måned.
SEO100 ikon

SEO Stor

Kr 34 900,-
Kr 15 990 pr måned.
 • Primært aktuelt på nettbutikker eller sider med tøff konkurranse. 
 • Maks 100 søkeord
 • Analyse
 • Forbedringer
 • Følger med på 10 konkurrenter

Hva du får, og hva er inkludert

En viktig del av oppdraget er å se etter muligheter og ideer. Vi overvåker rangeringene og ser at alt går som planlagt. Vi gjør alt som behøves for at din nettside skal lykkes. (nesten)

* Lenkebygging er en utdøende aktivitet, tidkrevende og har ingen empirisk effekt. Trikset i dag er at innholdet må være så bra at andre velger å lenke til innholdet. Dette defineres som organisk plassering av lenker. I dag flyter dette over i en PR-strategisk dimensjon om det skal ha noe for seg. Altså høy kost, potensiell svært lav nytte. Ikke kjøp lenker på nett! – Aldri.

5/5

Fantastisk service fra Frode. Kunnskapsrik og utrolig hyggelig. Hele tiden villig til å hjelpe og strekker seg enda litt lenger for å yte mer enn bare normal service. Supre råd hele veien.
– Kenneth Mortensen

5/5

Frode har vært med på å øke nettstedets Google-rangering og SEO. Han har sjenerøst sagt ja til å hjelpe meg eksternt ettersom jeg har utviklet virksomheten min og nettstedet med begrenset personlig kunnskap og erfaring med søkemotoroptimalisering, hvor rangeringen min ble dårlig.

Med ukentlige rapporter og nesten daglige oppdateringer og veiledning om forbedringer og svake punkter har vi sett veldig spennende og lovende vekst. Jeg er veldig takknemlig for servicen og hjelpen som Frode har gitt meg og min lille bedrift, og jeg setter stor pris på hans kunnskap og ekspertise som er bygget på et erfaringsgrunnlag.
– Doane Linde

Noen av de vi har jobbet med: 

Industrikran Norge, Løviknes Caravan (bobiler.net), Spesialistbedriften, Pure Orange, Bærum Plastikk, Norsol, Nedre Glomma AS, Advokat Skjerpen Bugge, Rørlegger-Sentralen, Sjekk Helsen, Molde Bil, Seminarpartner, Flotte Gulv, Gecko Adventures, Spahuset, Bobbys, Fornebu Kiropraktorsenter, WP-Service, Lommesexologen, Glassy, Renservice, Nordpool Spa, Køyeseng.no, Oslo Plastikkirurgi, Matgalleriet (Molde), Throw No More, Kontorhuset Bragenes,  Kjells Markiser, Søppelbilen.no, Western Bilgummi, Specula, Tannbuen, Axelstories, Technopolis, Lysglimt Elektro, Elmo, ADBL, Arbeidsbutikken, KEO kjøkken, FPTS, BioZone, Rørlegger Oslo AS, Alleen Begravelsesbyrå, Lunden Begravelsesbyrå, Dr.Skoie Hudlege, Seljord Varme, Prime Medical Clinic, Waterstop, Ibsensykehusene, Cool Living, Freyja Kvinneklinikk, Adv. Halvorsen & Co.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvor lang tid tar SEO?

Det tar 3 måneder før du begynner å se forskjell og opptil 12-18 måneder før du har gode resultater. SEO er en langsiktig strategi, hvor målet er jevn vekst over tid.

Hvilke resultater kan man forvente med SEO?

Snittet blant våre kunder er en vekst på ca 33% klikk over en tre måneders periode. Det er ikke uvanlig med 180 – 450% økning i antall klikk på et år. Normalt økes også andelen som kjøper – da trafikken ofte er mer relevant. 

Hva er SEO konsulentens rolle?

SEO-konsulenten er en erfaren webutvikler med spisskompetanse på søketeknologiene. Du får derfor tilgang til en person som er hands on og kan gjøre mye uten assistanse fra andre. I tillegg utfører vi analyser, ser etter muligheter og kan også bidra med redigering av tekst og bilder, samt finjustere på servere – alt for at din nettside skal få topp ytelse. 

Hvor raskt kan vi starte?

Den dyreste tiden du bruker er å vente. Derfor har vi alltid ambisjon om å komme raskt i gang. Vi er ofte tett på fullbooket, samtidig trapper man alltid noen kunder ned, når vi ser at ting begynner å “tikke av seg selv” – så det er stadig åpninger. Og er vi fullbooket, samarbeider vi med andre dyktige byrå som også kan være med å starte opp prosjekter eller drifte prosjekter selv. 

Oppstart er i snitt 10-14 dager etter at du har gitt aksept, omtrent til enhver tid. 

Hva ligger i oppstartskostnadene?

Gjennomføring av analyse og kartlegging av nåsituasjonen, samt en ramme til en strategi. I tillegg skal vi hente inn alt av tilganger og gjøre de første grepene på nettsiden. Vi bruker ikke tid på å lage komplekse rapporter, bare for å skrive timer, og går rett på sak. Jo større nettside, jo mer tid tar det – men prisen skal være forutsigbar og fast. 

Er det mulig å få lavere månedskostnad?

Nei. Ikke de første 12 månedene. Vi setter av ca 4-5 timer pr økt (x1, x2 og x3) for å jobbe konsentrert og i flytsonen. Noe særlig mindre tid enn dette og vi får for lite tid til å kunne skape gode resultater, og du vil bli misfornøyd, det er ingen tjent med. Dessuten trives vi bedre på jobb med fornøyde kunder. 

Er det bindingstid?

Nei. Men vi anbefaler at samarbeidet går over 1 år. Det vil komme perioder hvor man ikke føler noen fremgang. Og i perioden 2-4 måneder inn i prosjektet vil du kanskje føle at det ikke går noen vei. Det kan også være sesong som gjør at man opplever trege perioder. Men etter 6 måneder vil man kunne sammenligne 3 og 3 måneder, og du vil da trolig se at du har fått en god fremgang over tid. SEO er også noe man bør jobbe med jevnt. Alt av innhold bør revideres årlig, og det skjer hele tiden endringer. Nå står AI på trappene også – så fremtiden blir spennende for mange. Det viktigste er at du er fornøyd, derfor får du lov til å avslutte når du vil. 

Kan jeg gjøre litt SEO selv?

Selvsagt, sidene her er full av tips og ting du kan gjøre selv. Liker du å skrive? Da kan du det. Har du teknisk kompetanse, så kan du bistå der. Prisene er satt opp for å gi noen budsjettalternativer – det er alltid mer å gjøre og vi delegerer gjerne ut noen oppgaver som kan passe for deg, eller ditt markedsteam og din kompetanse. 

Jeg har fått et SEO tilbud som er betydelig dyrere enn prisene her, hva er forskjellen?

SEO er et bredt fag. En del vil oppleve å måtte lage ny nettside. Noen kunder har behov for hele team. Prisene her er laget for å treffe behovet til ca 80%. Vi har jobbet med kunder fulltid, i team og som en del av større team. Det er helt avhengig av bransje og konkurranse. Vi kan også gi tilbud på fulle team, skribenter, some-eksperter, webutviklere, team i andre nasjoner m.m. Spør oss om pris likevel – vi er ekstremt effektive på tidsbruk – og det er ingen prosjekter som er for stor.  Vi har et stort nettverk, lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 

For deg som ønsker å lese artikler om SEO:

Illustrasjon av graf som viser organisk vekst.

Hva er organisk synlighet?

Organisk synlighet er målt i trafikk som din nettside mottar, gratis fra søkemotorer som Google og Bing. Organisk trafikk er den strømmen av besøkende som

Frode grubler, hva er seo?

Hva er SEO?

SEO er et samlebegrep for en rekke teknikker som skal bidra til å øke din nettsides synlighet i en søkemotor. SEO står for Search Engine

fjelltopp

Hvordan komme høyt opp på google

Prosessen for å komme høyt opp på Google handler om bedre kvalitet på nettsiden og nyttig innhold for leseren. Din nettside må derfor gi en