Søkemotoroptimalisering i Tønsberg

Lokal SEO i Tønsberg

Med over 250.000 mennesker i umiddelbar nærhet, så er lokal synlighet og søkemotoroptimalisering i Tønsberg, et fokus alle nettsider med lokale kunder burde tenke på. Det er over 12300 bedrifter i Tønsberg og over 48000 bedrifter med nærliggende kommunene. Det er mange mulige kunder for deg.

Hva er lokal SEO

Lokal SEO er en optimaliseringstaktikk for dine nettsider for å gjøre deg mer synlig i søkeresultatene når mennesker i ditt geografiske nærområde søker etter dine tjenester på nett.

Slik blir du synlig med SEO i Tønsberg

Nesten 50 % av søkene hos Google søker med lokal intensjon. Det vil si at de gjerne legger på «Tønsberg» eller «Vestfold» etter søkefrasen. Bildet nedenfor viser resultatet av søkefrasen «Pizza Tønsberg»

lokalt søkeresultat Tønsberg illustrasjon
Her ser du et eksempel etter søket: "Pizza Tønsberg" - hva er det som gjør at en kommer foran en annen? Det vet vi.

Det første du bør gjøre, og som er gratis, er å registerer opp din bedrift hos Google Min Bedrift.

Det neste handler primært om oppsett av nettsiden og hvordan du bygger opp innholdet. Her kan vi bistå med kompetanse slik at du står sterkere i kampen mot dine konkurrenter.

Søkemotoroptimalisering i Tønsberg er viktig.

Som en populær turistdestinasjon er Tønsberg med sine over 140.000 overnattinger og mange daggjester et knutepunkt som gjør at mange mennesker kan være på jakt etter dine tjenester, ikke bare fastboende, men tilreisende fra fjernt og nært. Med både jernbane og flyplass i nærheten så står reiselivet sterkt. Det er få regioner som har så mye å hente på lokal søkemotoroptimalisering som bedrifter i Tønsberg og omegn.

Her kan du lære mer om lokal SEO – eller lære mer om søkemotoroptimalisering.

Ta kontakt med oss via skjemaet, om du vil at vi skal gjøre deg mer synlig enn Slottsfjellet, eller vite mer om lokal SEO i Tønsberg.

Vi kan selvsagt også gjøre deg mer synlig i Sandefjord.

Frode Heimen

Frode Heimen

Søkemotorekspert med 20 år+ erfaring.
Tlf: 91 90 59 78
webmaster@aktivnett.no

Snakk med oss

Vil du bli mer synlig?
Start her, så tar vi en prat.

Personvernet ditt ivaretas i tråd med personvernerklæringen.